Gå til tandlæge billigt i Thailand

Thailand er ikke bare et ferieparadis, det er også et af de steder i verden hvor man får den bedste tandpleje til de billigste priser.

Hvert år kommer mere end en million turister til Thailand for medicinsk behandling. Intet andet land kommer tæt på dette nummer.

Hvis du har planer om at tage til Thailand på ferie, kan du nyde tandpleje i verdensklasse til utroligt lave priser i forhold til herhjemme. Service niveauet er den samme hos en thailandsk tandlæge, som på et thailandsk hotel: professionel, hjælpsom og altid smilende.

Klik her for at købe billige billetter til Thailand.

Tandlæger på private tandlægeklinikker (såkaldte ‘Dental Centers’) i Thailand er ofte uddannet i Europa og Amerika og de fleste taler flydende Engelsk. Flere og flere hospitaler og tandlægeklinikker er akkrediteret af internationale organisationer og forvaltes af internationalt uddannet personale.

Tandpleje i Thailand er af samme standard som i vesten, men til langt lavere priser.

Tandpleje i Thailand er af samme standard som i vesten, men til langt lavere priser.

Thailandske tandlæger giver klart det bedste samlede værdi for pengene. Man kan forvente at betale omkring 70% mindre end derhjemme, og mens man ikke er i tandlægestolen, kan man nyde Thailands berømte strande, fantastiske mad og de fantastisk venlige folk. Mange udlændinge, der bor i Thailand kalder det Smilenes Land.

Tandlægehuse i Bangkok

Der findes mange tandlægekliniker i Bangkok og resten af Thailand, som henvender sig direkte til de såkaldte medicinske turister, dvs. folk som tager til Thailand for at få lægebehandling. Nogle af de mest anerkendte tandkliniker i Bangkok er:

  • Bangkok Hospital Dental Center – New Petchburi Rd.
  • Bumrungrad Hospital Dental Center – Sukhumvit Rd.
  • Dental Hospital – Sukhumvit Rd.
  • Silom Dental Building – Naratiwatrajnakarin Rd.
  • Bangkok International Dental Center – New Petchburi Rd.

Vigtige ting at huske:

  • Indhent detaljeret information om mulige tandlægeklinikker på forhånd ved at besøge deres hjemmeside.
  • Indhent konkrete priser på det tandlægearbejde du skal have lavet, ved at tage direkte kontakt.
  • Lav en konkret beregning for at se hvor stor besparelse der vil være på at gå til tandlæge i Thailand.
  • Prøv at vælge et hotel i den samme del af byen som din tandlæge i Bangkok. Ideelt set i nærheden af et ’skytrain’ eller metro-station.
  • Trafikken i Bangkok kan være meget kaotisk og langsom, sørg for at være i god tid.