Thailand til lavpris i lavsæsonen

Der er ofte store prisforskelle på høj og lavsæsonen i Thailand. Fra juni til oktober er alting billigere.

Hvis man tager til thailand for at ligge i strandkanten i fred og ro, så er der mange penge at spare hvis man tager af sted udenfor højsæsonen. De fleste siger at det bedste tidspunkt at rejse til Thailand er fra november til februar, hvor der er køligst og mest stabilt vejr, men af denne grund er det også det dyreste og mest besøgte tidspunkt. Udenfor sæsonen er der nok varmere, fugtigere og mindre stabilt vejr, men der er meget færre feriegæster, og dermed mere plads på stranden, i restauranterne og på gaden. Flybilletter, hoteller, ferielejligheder, lejebiler, souvenirs og falske Ray-ban solbriller er tilsvarende billigere.

Klik her for at købe billige billetter til Thailand.

I Thailand er der tale om tre sæsoner.

  • Fra november til februar kan du finde køligere vejr med temperaturer omkring 20 grader.
  • Den varme årstid, april-maj, med temperaturer omkring 30 grader.
  • Regntiden, fra juni til oktober, er temperaturen lidt lavere men luftfugtigheden går at det føles varmere. Det regner typisk i et par timer midt på dagen, men der vil stadig være masser af solskinstimer.
Solnedgang i den Thailandske regnsæson

Solnedgang i den Thailandske regnsæson.

Vejret i Thailand er generelt set behageligt året rundt, især hvis man opholder sig ved kysten. Den varme sæson og regnsæsonen kan godt være for varme og fugtige til at det er behageligt i byerne, så hvis man tager af sted for at tage på sightseeing og shopping i Bangkok, så er det allerbedst fra november til februar, men hvis man planlægger at ligge i vandkanten i 2 uger så kan det være en god ide at tage af sted når man kan få mere luksus for pengene.

Uanset hvilken årstid du beslutter at besøge Thailand, vil du blive hilst velkommen af deres varme gæstfrihed og deres fantastiske kultur.